RETOURBELEIDToch niet overtuigd van jouw aankoop? Geen probleem, je kan je aangekochte goederen retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

HOE WERKT HET?

Barbecook biedt een 14 dagen geld-terug-garantie aan. Indien je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via deze link. We helpen je graag verder bij het retourneren van je bestelling en bij het correct afhandelen van de terugbetaling.


Indien de artikelen in nieuwstaat verkeren, volledig zijn en in de originele verpakking zitten, wordt jouw retour zonder meer aanvaard. We raden dus aan de originele etiketten en folies pas te verwijderen als je zeker bent dat het artikel niet geretourneerd moet worden. Indien een geretourneerd artikel bevuild, gebruikt of onvolledig blijkt te zijn, heeft Barbecook het recht om een schadevergoeding te eisen die overeenstemt met de waardevermindering die het artikel ondergaan heeft. De schadevergoeding moet overeenstemmen met de werkelijke waardevermindering en wordt dus bijgevolg geval per geval beoordeeld.

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET WORDEN VOLDAAN OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR EEN TERUGBETALING?

  • De goederen zijn ongebruikt/zijn in dezelfde staat waarin je ze hebt ontvangen;
  • De goederen bevatten geen enkel spoor van gebruik of beschadiging;
  • De goederen zitten in de originele productverpakking;
  • Aanwezigheid van alle originele accessoires, verpakkingen, documenten, certificaten… ;

Indien aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kan een retouraanvraag worden ingediend:

  • Via de HELP-button rechtsonder de pagina - Onderwerp: retourneren en terugbetaling

OPGEPAST!

Hou er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor het betalen van je eigen verzend- en/of verzekeringskosten bij het retourneren van de artikelen. Als je retourzending om welke reden dan ook verloren of beschadigd raakt tijdens verzending naar ons, kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld en behouden we ons het recht voor om in dit geval een terugbetaling te weigeren. Daarom raden we je aan om ervoor te zorgen dat je aankoop correct is verpakt en verzekerd wordt verzonden.


Pakketten dienen teruggestuurd te worden naar onderstaand adres:

LivWise NV

Vaart Rechteroever 49/51

9800 Deinze

België

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?