Valentine's Day with Barbecook

Het lijkt nog veraf, maar voor je het weet staat 14 februari al voor de deur. Voor de iets wat onromantischere zielen die zich afvragen wat er zo speciaal is aan die dag, het is Valentijn en dus de perfecte gelegenheid om je partner in de bloemetjes te zetten. Een chique dinertje, een chill avondje op de bank, … of heb je nog helemaal geen idee wat te doen?

Geen paniek, want met deze tips scoor je gegarandeerd!

Valentine's Day with Barbecook

Tip 1: Weekendje weg met Carlo

Waarom niet eens volledig out of the box gaan en je vriend of vriendin verrassen met een heerlijk weekendje weg? Plan bijvoorbeeld een leuke kampeertrip en neem de on-the-go BBQ Carlo van Barbecook mee. De barbecue is zo compact en klein waardoor je hem met zijn handige draagtas overal mee naartoe kan nemen. Ideaal voor lekkere snacks of om een menu op klaar te maken voor z’n tweetjes. Thank us later! 

image

Tip 2: Vurige vlammen 

Barbecueën in de winter klinkt misschien wat gek, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om je warm te houden. Met een vuurschaal of vuurkorf in de buurt maak je het warm én gezellig. Vergeet de marshmallows niet en genieten maar! 

image

Tip 3: Pizza lovers

Wil je echt uitpakken met iets origineels maar het toch casual houden? Dan is een pizzasteen dé perfecte oplossing, want je hebt geen oven nodig en maakt tegelijkertijd de lekkerste pizza’s. En wat dacht je van een pizza in de vorm van een hartje? En of je zal scoren! Het concept is eenvoudig. Verwarm de BBQ voor (250 à 300 °C), strooi een handvol bloem op de steen, schuif de belegde pizza er voorzichtig op en laat de pizza vervolgens garen onder een gesloten deksel (of dome). De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de steen, waardoor de pizzabodem egaal gebakken wordt. Zo krijg je een lekker krokante bodem. Smakelijk!

image

Ben jij niet zo’n fan van Valentijn? Laat je dan inspireren en ga op een andere dag van het jaar met deze ideeën aan de slag, want echte liefde vier je niet enkel op Valentijn!

More bbq inspiratie