vuurschalen

Red Devils vuurkorf uit cortenstaal

€ 229,00

Vind een winkel
Op voorraad
  • 1.5 mm cortenstaal.
  • Modern design met Belgian Red Devils logo.
AFMETINGEN L X B X H
AFMETINGEN L X B X H
38 x 38 x 55cm
‘Belgian Red Devils’ vuurkorf
Ben jij een rasechte fan van ons nationale elftal? Dan hebben we leuk nieuws voor jou! Barbecook kwam immers op de proppen met een prachtige cortenstaal vuurkorf met een ingesneden logo van de ‘Belgian Red Devils’ langs twee zijden, dé ideale vuurkorf om uit te zetten tijdens een spannende voetbalmatch van de Rode Duivels. Wat biertjes, een wijntje en lekkere hotdogs erbij en het supporteren kan beginnen! Go go go Belgium!
‘Belgian Red Devils’ vuurkorf ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf
Wat zijn de voordelen van de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf?
Naast warmte biedt een vuurschaal of vuurkorf de nodige sfeer en gezelligheid. Het vuur licht letterlijk en figuurlijk een gezellige avond of namiddag op. Niet enkel tijdens lange zomeravonden is een vuurschaal of vuurkorf uiterst gezellig, ook in de winter kan je er veel plezier aan beleven. Verzamel bijvoorbeeld rond de vuurschaal of vuurkorf na een middagje wandelen in de natuur of organiseer een kerstdrink rond het vuur met vrienden of familie. Zet wat krukjes of stoelen rond de vuurschaal of vuurkorf, voorzie enkele lekkernijen zoals marshmallows, glühwein of gewoon een fris biertje, en deel dekentjes uit aan diegenen die het extra gezellig wensen te maken. Wie kiest voor de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf, heeft bovendien het perfecte excuus om deze steeds uit te zetten wanneer er een voetbalmatch van de Rode Duivels of een andere Belgische ploeg op de planning staat. Supporter rond de vuurkorf tijdens de zomer of zet hem uit tijdens een wintermatch om tijdens de pauzes rond te verzamelen. Sfeer gegarandeerd! De ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf is gemaakt uit 1,5 mm dik cortenstaal, een kwalitatief materiaal met een bruine roestkleur. Dit materiaal is de dag van vandaag razend populair, juist omdat het ook een decoratieve toets geeft aan je tuin. Het ingesneden drietand-logo van de ‘Belgian Red Devils’ zorgt bovendien voor een extra originele dimensie. Voor of na de voetbalmatch, is de vuurkorf makkelijk te verplaatsen dankzij de verschillende gaten aan de zijkant. De ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf heeft de volgende afmetingen: 38 x 38 x 55 cm.
Wat zijn de voordelen van de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf? Wat zijn de voordelen van de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf? Wat zijn de voordelen van de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf?
Hoe maak je de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf aan?
Het aanmaken van de ‘Belgian Red Devils’ cortenstaal vuurkorf is heel simpel. Het is ten eerste belangrijk de vuurkorf op een veilige plaats met vlakke ondergrond te zetten, ver van brandbare voorwerpen. Eenmaal dit ok is, kan het avontuur beginnen. Leg allereerst wat aanmaakhout en enkele Barbecook aanmaakblokjes op de bodem van de cortenstaal vuurkorf en steek ze aan met behulp van extra lange lucifers of een aansteker. Bouw vervolgens een piramide met een 5-tal houtblokken. Je werkt het best met stukken beuk of eik om een gelijkmatige hitte te creëren. Eik en beuk branden lang en geven mooie vlammen. Het is belangrijk dat je hout droog is. Indien dit niet het geval is, sist het hout in je vuur, geeft het amper warmte en veroorzaakt het donkere rook. Zorg er vervolgens voor dat de wind goed zit om het vuur in je vuurkorf aan te wakkeren. Blaas ook zelf regelmatig wat lucht door je vuur. Gebruik in geen geval een vloeibare brandstof zoals spiritus, dit is levensgevaarlijk. Eenmaal je vuurtje brandt, is het de kunst om dit te onderhouden en op gelijke temperatuur te houden. Dit doe je door steeds houtblokken toe te voegen op de plaatsen waar het minder gloeit.
Hoe maak je de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf aan? Hoe maak je de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf aan? Hoe maak je de ‘Belgian Red Devils’ vuurkorf aan?
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 380
Item breedte mm 380
Item hoogte mm 550

Algemene informatie

Artikelcode BC-WOO-6021
EAN 5420059859636

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?