pannen

Junko barbecuepan

€ 69,00

Vind een winkel
Niet op voorraad
  • Handig accessoire voor de Barbecook Junko.
  • Makkelijk te bevestigen aan de katrol van de Barbecook Junko.
  • Ideaal voor pangerechten zoals paella
Barbecuepan
Waarom altijd kiezen voor een barbecuerooster als er ook een barbecuepan bestaat? Deze creatieve tool voor een bereiding op de Junko is perfect voor de avonturiers onder ons! De barbecuepan heeft een diameter van 60 cm en is dus ideaal voor het bereiden van een grote maaltijd rond het vuur! Laat die vrienden of familie maar komen!
De barbecuepan gebruiken in combinatie met de Junko
Go back to the basics en kies voor een barbecue die werkt op hout. Dit is tenslotte wat onze verre voorouders deden: gezellig samentroepen rond het houtvuur om er hun maaltijd te bereiden. Gelijk hadden ze! Wat is er gezelliger dan een avondje rond het vuur doorbrengen met vrienden en familie? De Junko haalt de avonturier in ieder van ons naar boven. Deze driepoot-barbecue maakt het mogelijk om te grillen boven een zelfgemaakt vuur. Deze barbecue wordt geleverd met een stevige katrol om je kookhoogte te kiezen, een rooster en een vuurschaal. Onze Junko is dus werkelijk een all-in-one. Om de Junko nog gebruiksvriendelijker te maken en de kookmogelijkheden te vergroten bracht Barbecook nog heel wat extra accessoires op de markt. Zo kan de Junko worden gecombineerd met een wokpan en biedt Barbecook ook meerdere sudderpotten aan, ook wel gekend als Dutch ovens. Ook de barbecuepan wordt dus gebruikt in combinatie met de Junko.
Specificaties van de barbecuepan
De Barbecook barbecuepan is één van onze favoriete Junko accessoires. De barbecuepan is volledig gemaakt uit geëmailleerd staal en heeft een diameter van 60 cm. Door zijn opstaande rand is deze barbecuepan perfect voor het bereiden van grote maaltijden, zoals een lekkere paella. De barbecuepan kan gemakkelijk worden vastgemaakt aan de kettingen van de Junko. Met behulp van de katrol kan je kookhoogte bepalen. Wij raden aan om de barbecuepan eerst zo dicht mogelijk bij het vuur te hangen. Op die manier krijgt de barbecuepan de kans om goed warm te worden. Om de barbecuepan goed te beschermen werd in de fabriek een extra laagje toegevoegd. Het is belangrijk om dit laagje er voor het eerste gebruik af te halen. Dit kan je doen door de barbecuepan voor het eerste gebruik goed te verhitten boven het vuur en daarna even af te wassen. De Barbecook foam cleaner kan hier zeker bij helpen.
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 600
Item breedte mm 600
Item hoogte mm 50

Algemene informatie

Artikelcode BC-WOO-6002
EAN 5400269227272

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?