elektrische barbecues

Alexia 5111

€ 239,00

Aantal zijtafels
Vind een winkel
Niet op voorraad
  • Anti-kleef laag op het grill oppervlak (zonder PFOA).
  • 5 instelbare hitte niveaus.
  • Handig extra plateau onderaan de barbecue.
  • Zijtafel met accessoirehaken en grote wielen
Afmetingen L x B x H
Afmetingen L x B x H
84 x 55 x 97cm
Vermogen
Vermogen
220 ~ 240V / 1,680 2, 000 W
Grilloppervlak
Grilloppervlak
41 x 36cm
Aantal personen
Aantal personen
4
Elektrische BBQ Alexia
Ben je op zoek naar een groen alternatief voor houtskool of gas? Of woon je in de stad met een klein terras? Barbecook heeft de oplossing: de elektrische BBQ Alexia, uiterst gebruiksvriendelijk en enorm veelzijdig. Deze elektrische BBQ staat op een onderstel maar kan ook als tafelbarbecue gebruikt worden. Het heeft een bakplaat uit gegoten aluminum die wordt verwarmd door een elektrisch verwarmingselement. Je kan er tot 4 personen mee bedienen.
Elektrische BBQ Alexia Elektrische BBQ Alexia Elektrische BBQ Alexia
Voordelen van de elektrische BBQ Alexia
Wie kiest voor een elektrische BBQ kiest voor gemak: geen gedoe met gasflessen, houtskool of briketten. Stopcontact in de stekker en klaar! Met Alexia voel je jou dus ongetwijfeld 100% relaxed! Deze elektrische BBQ is verkrijgbaar in twee varianten, eentje met zijtafels – Alexia 5111 – en eentje zonder zijtafels – Alexia 5011. De variant met zijtafels heeft daarenboven 3 haakjes om accessoires, zoals handschoenen, een kwast of spatel, aan op te hangen. Ook heeft deze laatste twee wielen waardoor je de BBQ heel gemakkelijk kan verplaatsen. Verder hebben beide modellen een handige plateau onderaan het toestel waarop je je overige spullen kwijt kan. Een andere leuke eigenschap is dat je het bovenstuk van deze elektrische BBQ gewoon kan afnemen om als tafelmodel te gebruiken. Is het buiten iets te koud? Maak het dan binnen lekker knus en plaats je Alexia gewoon op je keukentafel. Met deze elektrische BBQ gaat er immers geen rook gepaard. Ook verkoolde stukken staan niet in het woordenboek van Alexia. De elektrische BBQ is reeds na 3 minuten opgewarmd en kan op 5 instelbare hitteniveaus gezet worden. Dankzij de antiaanbaklaag bestaat er overigens amper risico dat je bereidingen falen! Met het deksel houd je de temperatuur perfect onder controle. Kortom, deze kleine maar fijne elektrische BBQ is een must voor stadsmensen die houden van gemak, snelheid en bovenal van een heerlijke BBQ-ervaring.
Voordelen van de elektrische BBQ Alexia Voordelen van de elektrische BBQ Alexia Voordelen van de elektrische BBQ Alexia
Hoe reinig je jouw elektrische BBQ Alexia?
De elektrische BBQ Alexia is uiterst eenvoudig in onderhoud. Allereerst is het belangrijk dat je het stroomsnoer uit je apparaat verwijderd na gebruik. Vervolgens dien je altijd te wachten tot je toestel volledig is afgekoeld alvorens je begint met poetsen. Eenmaal afgekoeld, reinig je de grillplaat en het olie-opvangbakje van je elektrische BBQ met warm water en een doek of spons. Gebruik nooit de schuurkant van schoonmaakaccessoires, want zo tast je de antiaanbaklaag aan! De houder en het onderstel van je elektrische BBQ reinig je ook met water en een spons. Droog alles goed af alvorens je je toestel opbergt.
Hoe reinig je jouw elektrische BBQ Alexia? Hoe reinig je jouw elektrische BBQ Alexia? Hoe reinig je jouw elektrische BBQ Alexia?
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 840
Item breedte mm 550
Item hoogte mm 970
Afmeting kookoppervlak 41 x 36cm
Kookhoogte 83cm
Vermogen kW 2
Lengte kabel (cm) 180

Extra's

Vetopvang
Deksel
Deksel met handvat
Aantal handvatten
Antiaanbaklaag
Aantal wielen 2

Algemene informatie

Artikelcode BC-ELE-4001
EAN 5400269210793

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?