houtskoolbarbecues

Edson Belgian Red Devils

€ 279,00

Vind een winkel
Op voorraad
  • Eenvoudige montage.
  • Instelbaar rooster - 2 posities.
  • Met asopvangpot.
  • Pootjes tegen roestvlekken op uw terras.
  • Te gebruiken als partytafel.
  • Met Belgian Red Devils logo.
Afmetingen L x B x H
Afmetingen L x B x H
60 x 60 x 90cm
Grilloppervlak
Grilloppervlak
⌀ 47,5cm
Aantal personen
Aantal personen
10
Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ
Ben jij een rasechte fan van ons nationale elftal? Dan hebben we leuk nieuws voor jou! Barbecook kwam immers op de proppen met een special edition van z’n Edson houtskoolbarbecue: de Edson 'Belgian Red Devils' ton, een elegant afgewerkte BBQ-ton in een duivels jasje. Hét ideale toestel om heerlijke barbecuesnacks te bereiden tijdens een spannende voetbalmatch. Na de match nog nood aan een goed glas om de overwinning te vieren of het verlies door te spoelen? Geen probleem, tover de Edson 'Belgian Red Devils' ton in 1-2-3 om naar een gezellige bartafel. Good vibes only!
Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ
Wat zijn de voordelen van een Edson houtskool BBQ?
De Edson ‘Belgian Red Devils’ houtskool BBQ ziet er niet alleen prachtig uit, dit model tovert ook de heerlijkste barbecuebereidingen tevoorschijn in no-time! Deze houtskoolbarbecue steek je heel eenvoudig aan met een Barbecook houtskoolstarter. Dit model beschikt over een groot rond rooster uit geëmailleerd staal die op twee verschillende posities kan worden geplaatst. Zo bepaal je zelf makkelijk op welke intensiteit/temperatuur je wil grillen. De Edson houtskoolbarbecue is voorzien van rubberen pootjes waardoor je deze makkelijk op je terras kan plaatsen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over roestvlekken. Na of voor je BBQ festijn tover je de Edson om tot een echte partytafel of kan je ‘m gebruiken als vuurschaal om marshmallows boven te roosteren. Hemels!
Wat zijn de voordelen van een Edson houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Edson houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Edson houtskool BBQ?
Hoe werkt een Edson houtskool BBQ?
De Edson houtskoolbarbecue steek je heel gemakkelijk aan dankzij de Barbecook houtskoolstarter. Leg enkele aanmaakblokjes op je grondrooster en zet er vervolgens de houtskoolstarter op. Giet de starter vol met houtskool. Steek daarna de aanmaakblokjes aan door een van de gaatjes aan de zijkant van de houtskoolstarter. Nu zal er hete lucht verspreid worden door je kolen. Van zodra er een laagje grijs as op de houtskool ligt kan je de kolen uitgieten in de kuip. Voeg daarna nog wat extra houtskool of enkele briketten toe totdat de kuip voor ongeveer 50% gevuld is. En grillen maar!
Hoe werkt een Edson houtskool BBQ? Hoe werkt een Edson houtskool BBQ? Hoe werkt een Edson houtskool BBQ?
Hoe reinig je jouw Edson houtskool BBQ?
Na afloop van het barbecuefeest, is het belangrijk je Edson houtskool BBQ proper te maken voor een volgend gebruik. Laat het toestel eerst volledig afkoelen. Als je het grondrooster wegneemt, zal je zien dat de Edson houtskool BBQ van een asopvangpot voorzien is. Hierin veeg je alle assen en overige restanten. Vervolgens kan je de asopvangpot uitnemen en uitgieten in een (vuilnis)emmer. Maak ook het rooster van je houtskoolbarbecue steeds grondig proper. Eenmaal het kuiswerk erop zit, zet je het deksel op je Edson houtskool BBQ en berg je hem op (met hoes) in een droge, goed geventileerde ruimte.
Hoe reinig je jouw Edson houtskool BBQ? Hoe reinig je jouw Edson houtskool BBQ? Hoe reinig je jouw Edson houtskool BBQ?
Specificaties van de Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ
De Edson ‘Belgian Red Devils’ houtskool BBQ heeft een glanzende, zwarte look en is op de voorkant bedrukt met het logo van de Rode Duivels in gele letters en met de hashtag van de Rode Duivels in rode letters. Op de achterkant staat het logo van Barbecook in gele letters. Van een duivelse ton gesproken! De houtskoolbarbecue heeft een hoogte van 89 cm en een rooster uit geëmailleerd staal met een diameter van 47,5 cm. Met deze houtskoolbarbecue kan je tot 10 gasten bedienen van lekkers!
Specificaties van de Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ Specificaties van de Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ Specificaties van de Edson 'Belgian Red Devils' houtskool BBQ
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 600
Item breedte mm 600
Item hoogte mm 900
Afmeting kookoppervlak Ø 47.5cm
Kookhoogte 90cm

Extra's

Asopvangpot
Deksel

Algemene informatie

Artikelcode BC-CHA-1052
EAN 5420059849484

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?