houtskoolbarbecue

Adam 50 Top

€ 249,00

Roosterposities
Vind een winkel
Niet op voorraad
  • Intens of zacht grillen met het in de hoogte verstelbaar rooster.
  • Regelbare luchttoevoer voor een perfecte controle over het vuur.
  • Beschikt over een Quickstart® systeem.
  • Met wiel en handvat
Afmetingen L x B x H
Afmetingen L x B x H
52 x.61 x 110cm
Grilloppervlak
Grilloppervlak
⌀ 47,5cm
Aantal personen
Aantal personen
10
Adam 50 TOP houtskool BBQ
Maak kennis met de Adam houtskool BBQ, een prachtig zwart model met zilverkleurige afwerking. Dit toestel heeft het allemaal, de looks én de features! De Adam houtskoolbarbecue heeft veel weg van de Loewy houtskoolbarbecue, toch zijn er enkele belangrijke verschillen. Deze houtskool BBQ is beschikbaar in twee verschillende formaten: de Adam 50 en de Adam 50 TOP. Het ontdekken waard!
Adam 50 TOP houtskool BBQ Adam 50 TOP houtskool BBQ Adam 50 TOP houtskool BBQ
Wat zijn de voordelen van een Adam 50 TOP houtskool BBQ?
De Adam 50 TOP houtskoolbarbecue is uiterst eenvoudig in gebruik. Allereerst is dit type toestel heel gemakkelijk aan te steken dankzij het QuickStart® systeem. Eenmaal de kolen gloeien en bedekt zijn met een dun laagje grijze as, kan je jouw bereidingen op het rooster leggen. De Adam 50 TOP houtskool BBQ beschikt over een extreem kwalitatief rooster uit verchroomd staal. Deze heeft een diameter van 47,5 cm en kan op twee verschillende hoogtes geplaatst worden. Deze houtskool BBQ wordt ondersteund op drie verschillende punten. Aan stabiliteit alleszins geen gebrek! Het toestel heeft aan het achterste steunpunt zelfs een wiel hangen en kan dus heel gemakkelijk verplaatst worden.
Wat zijn de voordelen van een Adam 50 TOP houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Adam 50 TOP houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Adam 50 TOP houtskool BBQ?
Hoe werkt een Adam 50 TOP houtskool BBQ?
Een van dé eigenschappen van Adam 50 TOP houtskool BBQ is het QuickStart® systeem. Met het QuickStart® systeem steek je je houtskool BBQ heel gemakkelijk aan. Zo werkt het: neem het grondrooster weg en steek drie opgerolde fakkels krantenpapier in de aanmaakbuis. Plaats het grondrooster vervolgens terug en leg een hoopje houtskool of briketten in de barbecuekuip. Creëer voldoende luchtcirculatie met behulp van de regelbare luchttoevoer onderaan je Adam 50 TOP houtskool BBQ. Steek het krantenpapier aan met een lucifer of aansteker via een van de twee gaten onderaan. Na een 15-tal minuten gloeien de kolen/briketten. Gooi nog wat extra houtskool of briketten in de barbecuekuip, tot die voor de helft gevuld is. Wacht tot alle kolen/briketten witgloeiend zijn. Nu ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan met je Adam 50 TOP houtskoolbarbecue! Wanneer je barbecuefestijn op z’n einde loopt, laat je je houtskoolbarbecue afkoelen. Eenmaal afgekoeld, verwijder je het grondrooster en veeg je alle assen en andere restanten in de buis van je houtskool BBQ. Deze komen terecht in de asopvangbak die je makkelijk kan loskoppelen en legen.
Hoe werkt een Adam 50 TOP houtskool BBQ? Hoe werkt een Adam 50 TOP houtskool BBQ? Hoe werkt een Adam 50 TOP houtskool BBQ?
Specificaties van de Adam 50 TOP houtskool BBQ
De Adam 50 TOP houtskool BBQ heeft een zwart design uit geëmailleerd staal met zilverkleurige elementen uit inox. De houtskoolbarbecue is 110 cm hoog. Het verchroomd rooster heeft een diameter van 47,5 cm en kan op twee verschillende hoogtes geplaatst worden. Met de Adam 50 TOP houtskool BBQ kan je tot 10 personen bedienen. Deze houtskoolbarbecue heeft bovendien een deksel, uiterst handig als je graag indirect grilt! Bovenop het deksel zit een handig handvat alsook een ingebouwde thermometer.
Specificaties van de Adam 50 TOP houtskool BBQ Specificaties van de Adam 50 TOP houtskool BBQ Specificaties van de Adam 50 TOP houtskool BBQ
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 520
Item breedte mm 610
Item hoogte mm 1100
Afmeting kookoppervlak Ø 47.5cm
Kookhoogte 83-87cm

Extra's

Regelbare luchttoevoer
Asopvangpot
Deksel
Geïntegreerde thermometer in deksel
Aantal handvatten 2
Aantal wielen 2

Algemene informatie

Artikelcode BC-CHA-1028
EAN 5400269207489

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?