houtskoolbarbecue

Loewy 50

€ 209,00

Basiskleur
Afmeting kookoppervlakte
Vind een winkel
Op voorraad
  • Intens of zacht grillen met het in 3 hoogtes verstelbaar rooster.
  • Regelbare luchttoevoer voor een perfecte controle over het vuur
  • Windscherm inbegrepen.
  • roestvast stalen rooster.
  • Beschikt over een QuickStart® en QuickStop systeem.
  • Met asopvangpot.
  • Met een stevige beugel voor veiligheid en accessoires
Afmetingen L x B x H
Afmetingen L x B x H
51,5 x 56 x 99cm
Grilloppervlak
Grilloppervlak
⌀ 47,5cm
Aantal personen
Aantal personen
10
Loewy 50 houtskool BBQ
Wie houdt van een authentieke barbecuebelevenis, kiest over het algemeen voor een houtskool BBQ. Het avontuurlijke kantje die erbij komt kijken is voor velen een echte trigger. Een houtskool BBQ maak je aan met kolen of briketten. Eenmaal opgewarmd, kan dit type BBQ heel hoge temperaturen bereiken. Dé iconische houtskoolbarbecue van Barbecook is zonder twijfel de Loewy, een model met een gestroomlijnd design dat het hart van diehard barbecuefanaten ongetwijfeld sneller doet slaan. Deze houtskool BBQ is beschikbaar in meerdere maten en afwerkingen: met grilloppervlakten van 40 tot 55 cm en in geëmailleerd of roestvrij staal, keuze genoeg! Maak kennis met de Loewy 50!
Loewy 50 houtskool BBQ Loewy 50 houtskool BBQ Loewy 50 houtskool BBQ
Wat zijn de voordelen van een Loewy 50 houtskool BBQ?
Het cliché bestaat dat het aanmaken van een houtskool BBQ moeilijk zou zijn. Niets is minder waar! Dankzij het QuickStart® systeem van de Loewy 50 houtskoolbarbecue is dit een fluitje van een cent. Met enkele vellen krantenpapier en de juiste technieken is het klusje zo geklaard. Eenmaal de Loewy 50 houtskoolbarbecue aan is, kan het grillen beginnen. Intens of zacht? Het kan allemaal dankzij het rooster die op drie verschillende hoogtes kan worden geplaatst. Met de regelbare luchttoevoer onderaan de houtskool BBQ behoud je bovendien een optimale controle over je vuur. Last van wat wind? Geen probleem, de Loewy 50 houtskoolbarbecue beschikt over een windscherm. Als je er echter zeker van wil zijn dat de weersomstandigheden geen roet in het eten komen strooien, gebruik je ook best de Barbecook dome, deze tool bootst een deksel na en het reflecterende effect zorgt ervoor dat je bereidingen op-en-top geslaagd zijn. Verder heeft de Loewy 50 houtskoolbarbecue ook een roestvrij stalen rooster, uiterst duurzaam en extreem makkelijk in onderhoud!
Wat zijn de voordelen van een Loewy 50 houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Loewy 50 houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Loewy 50 houtskool BBQ?
Hoe werkt een Loewy 50 houtskool BBQ?
Een van dé eigenschappen van de Loewy 50 houtskool BBQ is het QuickStart® & QuickStop systeem. Met het QuickStart® systeem steek je je houtskool BBQ heel gemakkelijk aan. Zo werkt het: neem het grondrooster weg en steek drie opgerolde fakkels krantenpapier in de aanmaakbuis. Plaats het grondrooster vervolgens terug en leg een hoopje houtskool of briketten in de barbecuekuip. Creëer voldoende luchtcirculatie met behulp van de regelbare luchttoevoer onderaan je Loewy 50 houtskool BBQ. Steek het krantenpapier aan met een lucifer of aansteker via een van de twee gaten onderaan. Na een 15-tal minuten gloeien de kolen/briketten. Gooi nog wat extra houtskool of briketten in de barbecuekuip, tot die voor de helft gevuld is. Wacht tot alle kolen/briketten witgloeiend zijn. Nu ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan met je Loewy 50 houtskoolbarbecue! Zoals de naam al doet vermoeden, is het QuickStop systeem een techniek die je toepast op het einde van je barbecuesessie. Je vult de voet van je Loewy 50 houtskool BBQ vóór je gaat barbecueën met water. Na afloop van het grillfestijn verwijder je het grondrooster van de barbecuekuip met een tang en veeg je de smeulende kolen in de buis van je houtskool BBQ. Deze vallen naar beneden, in de voet, waar ze worden geblust door het water. Wanneer je Loewy 50 houtskoolbarbecue volledig is afgekoeld, ledig je de voet. Opgeruimd staat netjes!
Hoe werkt een Loewy 50 houtskool BBQ? Hoe werkt een Loewy 50 houtskool BBQ? Hoe werkt een Loewy 50 houtskool BBQ?
Specificaties van de Loewy 50 houtskool BBQ
De Loewy 50 is een houtskoolbarbecue met een hoogte van 99 cm. Deze houtskool BBQ beschikt over een rond rooster uit roestvrij staal met een diameter van 47,5 cm. Met dit model kan je barbecueën voor 10 personen. De Loewy 50 heeft een zwarte look en is gemaakt uit geëmailleerd staal. Deze houtskool BBQ beschikt zowel over het QuickStart® systeem als over het QuickStop systeem.
Specificaties van de Loewy 50 houtskool BBQ Specificaties van de Loewy 50 houtskool BBQ Specificaties van de Loewy 50 houtskool BBQ
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 515
Item breedte mm 560
Item hoogte mm 990
Afmeting kookoppervlak Ø 47.5cm
Kookhoogte 86-90-94cm

Extra's

Regelbare luchttoevoer
Asopvangpot
Windscherm inbegrepen

Algemene informatie

Artikelcode BC-CHA-1008
EAN 5400269202187

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?