houtskoolbarbecue

Billy

€ 69,00

Vind een winkel
Niet op voorraad
  • Gemakkelijk mee te nemen.
  • Deksel met handvat.
  • Regelbare luchttoevoer.
  • Schokbestendige afwerking
Afmetingen L x B x H
Afmetingen L x B x H
32 x 32 x 56cm
Grilloppervlak
Grilloppervlak
⌀ 29,7cm
Aantal personen
Aantal personen
4
Billy houtskool BBQ
De avonturiers onder ons zullen er niet aan kunnen weerstaan: de Billy houtskool BBQ, een klein maar dapper model met schokbestendige afwerking dat kan worden meegenomen op de gekste plaatsen! Met de regelbare luchttoevoer en z’n praktisch deksel is deze houtskool BBQ beslist dé must-have voor heel wat barbecuefans.
Billy houtskool BBQ Billy houtskool BBQ Billy houtskool BBQ
Wat zijn de voordelen van een Billy houtskool BBQ?
Een Billy houtskool BBQ is een handig draagbaar model die gemakkelijk overal kan worden meegenomen. Dit toestel kan dus eveneens ondergebracht worden onder de categorie van de tafel BBQ of anders gezegd de on-the-go BBQ. Ook Barbecook’s Carlo en Karl vallen binnen de categorie van de tafel BBQ. Dit type toestel past volledig binnen de huidige trends van urban living en het feit dat almaar meer mensen echte wereldburgers zijn geworden. De Billy houtskool BBQ is dus dé ideale keuze voor zij die geen tuin of een klein terras hebben of voor mensen die graag op avontuur trekken: naar de bergen, het strand of gewoon het stadspark. Bovendien heeft deze houtskool BBQ een deksel: een zeebriesje of enkele regendruppels zullen jouw barbecuefestijn dus zeker niet verpesten! Het toestel is makkelijk mee te nemen dankzij het handvat die bevestigd zit op de bovenkant van het deksel. Zorg er wel altijd voor dat je het deksel vastklikt met de klepjes die aan het onderstel van je Billy houtskool BBQ bevestigd zitten. Zo ben je er zeker van dat je het onderstel niet verliest onderweg! Met de Billy tafel BBQ laat je tot vier personen genieten van een heerlijke barbecuemaaltijd. Het rooster bestaat uit verchroomd staal. Het laagje chroom zorgt ervoor dat het beschermd is tegen roest. Op dit type rooster kan je echt alles bereiden! Je kan het bovendien op twee posities zetten, afhankelijk van hoe intens je je ingrediënten wenst te grillen.
Wat zijn de voordelen van een Billy houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Billy houtskool BBQ? Wat zijn de voordelen van een Billy houtskool BBQ?
Hoe werkt een Billy houtskool BBQ?
Het is belangrijk je Billy houtskool BBQ altijd aan te steken met houtskool, niet met briketten. Eenmaal het toestel aangemaakt is, kan je steeds beslissen ook nog wat briketten toe te voegen. Het is essentieel om altijd voor kwalitatieve houtskool te kiezen. Ideaal zijn grote, luchtige kolen met een doffe, zwarte kleur. Deze kolen zorgen namelijk voor een betere circulatie van zuurstof waardoor ze sneller gaan gloeien. Vermijd dus zakken met kleine stukken en veel gruis. Vul de kuip van je tafel BBQ voor ongeveer 1/3 en voeg 3 aanmaakblokjes toe. Plaats de roestvaststalen vulring op de kuip en maak deze vast met de klemmen. Open de luchttoevoergaten onderaan je BBQ kuip en gebruik een lange lucifer of een aansteker om je houtskool BBQ aan te steken. Na een 15-tal minuten zou er een dun laagje grijze as op de kolen moeten liggen en kan je het rooster op de Billy houtskool BBQ leggen. Het grillen kan beginnen! Regel de intensiteit van het vuur met behulp van de luchttoevoergaten.
Hoe werkt een Billy houtskool BBQ? Hoe werkt een Billy houtskool BBQ? Hoe werkt een Billy houtskool BBQ?
Hoe reinig je jouw Billy houtskool BBQ?
Het is belangrijk je houtskool BBQ grondig te reinigen na elk gebruik. Dit is vrij simpel. Wacht altijd tot je tafel BBQ volledig is afgekoeld. Daarna maak je de vulring los. De vulring en de bodemschelp kunnen gemakkelijk in de vaatwasmachine geplaatst worden. De rest kan je even met een sponsje en warm water proper maken. Het rooster kan je eventueel met behulp van de Barbecook foam cleaner reinigen. Droog daarna alles grondig af en berg je Billy tafel BBQ binnenshuis op.
Hoe reinig je jouw Billy houtskool BBQ? Hoe reinig je jouw Billy houtskool BBQ? Hoe reinig je jouw Billy houtskool BBQ?
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 320
Item breedte mm 320
Item hoogte mm 560
Afmeting kookoppervlak Ø 29.7cm
Kookhoogte 33 cm

Extra's

Regelbare luchttoevoer
Deksel met handvat
Aantal handvatten

Algemene informatie

Artikelcode BC-CHA-1000
EAN 5400269204594

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?