aanmaakgel

Aanmaakgel 1L

€ 11,95

Vind een winkel
Op voorraad
  • Milieuvriendelijke en krachtige gel.
  • Geschikt voor het starten van de barbecue.
  • Ook bruikbaar in open haard.
  • Laat geen schadelijke stoffen achter.
AANMAAKGEL
Wanneer we een barbecue of avondje rond het vuur op de planning hebben staan, is de eerste stap het aansteken van je vuur. Voor velen een heuse opdracht, maar dankzij de juiste technieken en accessoires wordt het kinderspel. Zo biedt Barbecook enkele handige tools aan die je een handje helpen bij het aanmaken van jouw houtskoolbarbecue, houtbarbecue, vuurschaal of vuurkorf. Velen zullen hierbij meteen denken aan aanmaakblokjes. Deze zijn inderdaad een ideaal hulpmiddel voor het aansteken van je vuur. Er bestaat echter nog een handig middel: aanmaakgel. Barbecook biedt krachtige aanmaakgel aan van 1 liter.
HOE GEBRUIK JE AANMAAKGEL?
Het gebruik van aanmaakgel is uiterst eenvoudig. Bij het aansteken van een houtskoolbarbecue leg je de kuip halfvol met houtskool of briketten. Je verdeelt vervolgens de aanmaakgel gelijkmatig op de kolen of briketten en steekt meteen aan met behulp van een lange lucifer of aansteker. Doe nooit aanmaakgel in een barbecuekuip die nog warm is. De aanmaakgel moet volledig opgebrand zijn voordat je kunt gaan barbecueën. De houtskool of briketten moeten met een dun laagje grijze as bedekt zijn. Daarna kan het grillen beginnen! Bij een houtbarbecue, vuurkorf of vuurschaal leg je eerst wat aanmaakhout op de bodem van je toestel. Vervolgens bouw je een piramide van houtblokken en verdeel je de aanmaakgel tussen je hout. Steek de aanmaakgel aan. Eenmaal je hout brandt, dien je jouw vuur te onderhouden door steeds houtblokken bij te voegen daar waar het minder gloeit. Indien je echt helemaal zeker wil zijn van een goed brandende barbecue of vuur, kan je gebruik maken van zowel aanmaakblokjes als aanmaakgel. Vermijdt te allen tijde het gebruik van spiritus of benzine om je vuur sneller te doen branden. Dit verspreidt schadelijke stoffen en kan steekvlammen veroorzaken die ernstige brandwonden teweegbrengen. Berg je fles aanmaakgel na het aanmaken van je vuur ook steeds veilig op, ver weg van warmte, vonken of andere ontstekingsbronnen.
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BARBECOOK’S AANMAAKGEL?
De aanmaakgel van Barbecook is uiterst krachtig en dus ideaal om je vuur snel aan te wakkeren. Bovendien is dit middel de ideale keuze voor zij die het graag duurzaam houden, want de aanmaakgel is milieuvriendelijk. Verder is deze gel geurloos. Zo heb je geen last van een onaangename reuk tijdens je barbecuesessie of je gezellige moment aan het vuur. Ten slotte kan je de aanmaakgel ook gebruiken om je open haard in combinatie met aanmaakhout in gang te steken.
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 30
Item breedte mm 30
Item hoogte mm 250

Algemene informatie

Artikelcode BC-ACC-7117
EAN 5400269225773

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?