roosters

Hamburgergrill FSC®

€ 13,95

Vind een winkel
Op voorraad
  • Geschikt voor het gelijkmatig roosteren van hamburgers.
  • Perfect voor het bereiden van 6 hamburgers.
  • Draagt het FSC®-label.
HAMBURGERGRILL
Iedereen heeft af en toe wel eens zin in een goeie sappige hamburger omhuld door een lekker krokant broodje en met heerlijke toppings als cheddar en uitjes. Nog smakelijker wordt het als dit alles op de barbecue wordt klaargemaakt. Heb je gasten over de vloer of wil je burgers maken voor het hele gezin? Maak dan gebruik van een hamburgergrill, een accessoire waarin je meerdere hamburgers tegelijkertijd kunt vastklemmen. Zo bespaar je tijd en vermijd je geknoei!
HAMBURGERGRILL HAMBURGERGRILL HAMBURGERGRILL
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAMBURGERGRILL?
Om meerdere hamburgers tegelijkertijd klaar te maken op de barbecue gebruik je best een hamburgergrill. Koop hamburgers in de supermarkt of ga zelf aan de slag en bereid je eigen heerlijke versie. Wat je zelf maakt, smaakt tenslotte toch altijd het best! Zorg er in dat geval wel voor dat de burgers allemaal een gelijke grootte en dikte hebben. Zo loop je geen risico dat de ene burger minder of meer gebakken is dan de andere. Gebruik hiervoor bij voorkeur een van Barbecook’s hamburgerpersen. Barbecook biedt een hamburgerpers aan voor 1 grotere burger (diameter van 11,5 cm), alsook een pers voor 3 mini hamburgers (diameter van 6,8 cm). Beide barbecue accessoires hebben ingemaakte groefjes die zorgen voor de typische markering in je burger. Schuif de burgers vervolgens in je hamburgergrill en bakken maar. Het grote voordeel van de hamburgergrill is dat je burgers zeker niet gaan blijven kleven aan je barbecuerooster. Je barbecuerooster wordt dus amper vuil. Enkel je hamburgergrill dien je achteraf een grondige schoonmaakbeurt te geven. Verder is dit barbecue accessoire extra handig omdat je al je burgers in 1 keer kan omdraaien. Dit bespaart je moeite en geeft je de kans om meer tijd met je gasten door te brengen. Een hamburgergrill is dus een echte must voor wie houdt van gemak en tijdsbesparing!
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAMBURGERGRILL? WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAMBURGERGRILL? WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAMBURGERGRILL?
HAMBURGERGRILL VAN BARBECOOK
Barbecook biedt een hamburgergrill aan uit verchroomd staal. Deze heeft een handig houten handvat waarmee je de grill makkelijk en veilig kan bedienen. Het houten handvat bezit bovendien het FSC-label, wat staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een organisatie die wereldwijd streeft naar een verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, ecologische en economische criteria. Het handvat van de hamburgergrill komt dus voort uit hout die op een duurzame manier verkregen is. Het barbecue accessoire is heel makkelijk te sluiten en te openen dankzij het ringetje die je kan verschuiven over het uiteinde van de hamburgergrill. De afmetingen van de hamburgergrill zijn 35 cm x 23 cm.
HAMBURGERGRILL VAN BARBECOOK HAMBURGERGRILL VAN BARBECOOK HAMBURGERGRILL VAN BARBECOOK
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 350
Item breedte mm 30
Item hoogte mm 525

Algemene informatie

Artikelcode BC-ACC-7104
EAN 5400269240738

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?