grillmatten

Soepele grillmat

€ 7,29

Vind een winkel
Niet op voorraad
  • Voorkomt dat bereidingen aan het rooster kleven.
  • Icflon® coating.
  • Anti-kleeflaag.
  • Geschikt voor kleine bereidingen
Grillmat
Ben jij die vuile barbecueroosters ook wel eens beu? Of vind je het ook vervelend dat die lekkere groentjes soms door je roosters vallen? Probeer dan zeker eens de Barbecook grillmat. Een grillmat, what? Correct, eenvoudiger kan bijna niet: een mat om op te grillen. Let’s Barbecook & Chill!
Wat zijn de voordelen van een grillmat?
Iedereen heeft dit gevoel wel eens: je hebt super veel zin in een lekkere barbecue, maar ontziet je de opkuis achteraf een beetje. Met de superhandige grillmat van Barbecook is dit probleem verleden tijd. Leg de grillmat op jouw gasbarbecue of houtskoolbarbecue en grillen maar. De grillmat is een geweldig accessoire voor iedereen die van barbecueën houdt. Leg de grillmat op je barbecuerooster en zorg ervoor dat vlees, vis en groentjes nooit meer aanbranden of aan het rooster blijven kleven. Dit zorgt er niet alleen voor dat je barbecuegerechten een stuk gezonder worden, maar ook dat je roosters minder snel vuil zullen worden. Hierdoor zal je je barbecue minder vaak grondig moeten schoonmaken. Een tweede groot voordeel is dat kleine ingrediënten, zoals bijvoorbeeld onderdeeltjes van een brochette, niet meer tussen de roosters kunnen vallen. Hierdoor verspil je niet enkel minder eten, ook ontstaan er minder snel grote vlammen, waardoor het grillen een stuk veiliger wordt. Handig weetje: je kan de handige Barbecook grillmat ook gebruiken in de oven.
Hoe onderhoud je een grillmat?
De Barbecook grillmatten zijn super gemakkelijk te onderhouden. Laat de grillmat na het barbecueën afkoelen en laat deze daarna even weken in warm water met enkele druppels afwasmiddel. Hierna kun je alle voedselrestjes er gemakkelijk afvegen. Je kan de grillmat ook gewoon in de vaatwasmachine steken. Kan het nog gemakkelijker? Pas op wanneer je de grillmat van je barbecueroosters haalt, want deze heeft net zoals de roosters heel warm. Haal de grillmat van je rooster met beschermende handschoenen zoals Barbecook’s lange zwarte handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt uit katoen en afwerkt met een veilige aluminiumisolatie aan de binnenzijde. De perfecte bescherming!
Alternatief voor de grillmat
Ben je op zoek naar een rooster specifiek voor hapjes? Kies dan voor het Barbecook hapjesrooster. Dit handige accessoire zorgt ervoor dat zelfs de fijnste hapjes kunnen worden bereid op jouw barbecuetoestel. Het hapjesrooster is vergelijkbaar met de grillmat, maar heeft ook twee handige handvaten. Ideaal voor de aperitief op jouw volgende barbecuefeestje.
Technische details

Afmetingen

Item lengte mm 360
Item breedte mm 420
Item hoogte mm 1

Algemene informatie

Artikelcode BC-ACC-7083
EAN 5400269238773

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?