Vuurschaal & vuurkorf

Loop jij ook warm voor een gezellige avond vol plezier met vrienden of familie? Investeer dan in een vuurschaal of vuurkorf! Een vuurschaal of vuurkorf brengt niet alleen warmte, maar ook sfeer en gezelligheid. Gezellig bijpraten, marshmallows boven het vuur of gewoon een goed boek lezen, het spreekt allemaal tot de verbeelding. Geniet zowel tijdens de winter als de zomer van deze absolute sfeermaker!

Wat zijn de voordelen van een vuurschaal en een vuurkorf?

Een vuurkorf is in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Er bestaan traditionele ronde vuurkorven in de vorm van een mand met verticale spijlen, maar ook vierkantige of zelfs zeshoekige varianten. Strak of eerder speels, alles is mogelijk. Ook een vuurschaal bestaat in diverse formaten en heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een schaalvormig design. Zowel een vuurkorf als een vuurschaal zien er mooi uit en het is voor velen dan ook een geliefd decoratiestuk in de tuin. Ze kunnen het hele jaar door gebruikt worden: op een zwoele zomeravond, na een heerlijke herfstwandeling of tijdens de koude maar knusse feestdagen. Verder zijn een vuurschaal en vuurkorf vrij compact en dus makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Het zijn sfeermakers van het hoogste niveau die mensen samenbrengen en warmte, gezelligheid en licht creëren!


Welke vuurschalen en vuurkorven biedt Barbecook aan?

Barbecook heeft een mooi gamma aan degelijke vuurschalen en vuurkorven in verschillende maten en vormen. Allen uiterst kwalitatief en vervaardigd uit gietijzer, uit cortenstaal of uit gelakt staal met zwarte hittebestendige verf.


Jura

De Jura heeft een geometrisch hip design. Deze vuurkorf is ongetwijfeld dé blikvanger op elk terras. Dankzij de 5 poten staat deze vuurkorf stabiel in je tuin. Het open karakter laat je optimaal genieten van het dansende vlammenspel.


Sierra

De Sierra heeft net zoals de Jura een geometrisch design en garandeert ook een goede stabiliteit dankzij de 5 steunpunten. Ook bij deze vuurkorf kan je optimaal genieten van de mooie vlammen dankzij de openheid van dit model.


Classic Squadra

De Classic Squadra is een vierkantige vuurkorf met verticale spijlen. De praktische handvaten zorgen ervoor dat dit model makkelijk te verplaatsen is. Een onvergetelijke avond gegarandeerd met deze vuurkorf! Inclusief asopvangplaat.


Modern Ronda

De Modern Ronda is een hoge vuurkorf in de vorm van een mand met verticale spijlen. Deze spijlen zorgen niet enkel voor een prachtig design, ze zorgen ook dat er voldoende zuurstof in de vuurkorf kan komen om het vuur aan te wakkeren. Inclusief asopvangplaat.


Modern 60

De Modern 60 heeft een typisch schaalvormig design. Deze mat zwarte vuurschaal is gemaakt uit gietijzer, een bikkelhard en vormvast materiaal die een optimale warmteverdeling garandeert. Deze vuurschaal staat op drie stevige poten.


Modern 75

De Modern 75 gelijkt op de Modern 60, alleen heeft deze vuurschaal een grotere diameter. Ook de Modern 75 is uiterst kwalitatief dankzij het gietijzeren materiaal en een streling voor het oog dankzij z’n matte afwerking.


Jack 60

De Jack 60 is een prachtige vuurschaal in een jasje van cortenstaal. Deze vuurschaal is niet enkel uiterst kwalitatief, het is een echte eye-catcher in de tuin. De diameter bedraagt 60 cm.


Jack 75

Ook de Jack 75 is gemaakt uit cortenstaal. Deze kwalitatieve vuurschaal zorgt voor een leuke, decoratieve touch in ieders tuin. De diameter bedraagt 75 cm.


Jill

De Jill is een vierkantige, mandvormige vuurkorf uit cortenstaal. De bijgeleverde rvs plaat kan worden gebruikt om van de Jill een tafeltje te maken als de vuurkorf niet brandt of om onder de korf te plaatsen als asopvangplaat.


Red Devils vuurkorf

Voor de fans van onze Belgian Red Devils is er de Red Devils vuurkorf, een special edition vuurkorf uit cortenstaal met het typische drietand-logo afgebeeld op twee zijden.

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?