Tafel BBQ

In het stadspark, op de camping of gewoon op je terras? Barbecueën, waar en wanneer je wilt, hoe leuk is dat? Met een tafelbarbecue is het perfect mogelijk! Een tafel BBQ, ook wel gekend als een on-the-go BBQ, is een klein model die je makkelijk op je tuintafel plaatst maar ook perfect kan meenemen op verplaatsing. Om romantische momenten te beleven onder z’n tweetjes of onvergetelijke BBQ bijeenkomsten te organiseren met enkele vrienden. Een tafel BBQ bestaat in verschillende vormen en maten, maar één ding hebben alle modellen gemeen: ze zijn compact, wegen over het algemeen vrij weinig en zijn eenvoudig in gebruik. Ontdek de eindeloze voordelen van de tafelbarbecue!

Wat zijn de voordelen van een tafel BBQ?

Voor wie graag op avontuur gaat of wie gewoon een klein terras of tuintje heeft is een tafel BBQ de ideale keuze! Een tafelbarbecue is lekker compact en heeft een licht gewicht waardoor je hem makkelijk overal kan meenemen: in de bergen, op het strand of in je eigen tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Meestal is er zelfs een draagtas met draagriemen voorzien om je tafelbarbecue in op te bergen. Met een on-the-go BBQ garandeer je knusse momenten vol plezier onder dierbaren. Geen heen- en weergeloop tussen de tafel en de barbecue, alle aanwezigen kunnen gewoon non-stop genieten van elkaars gezelschap. Met een tafelbarbecue ben je dus zeker van een geslaagd barbecuefestijn! Een tafelbarbecue is bovendien heel eenvoudig in gebruik. Velen zullen een on-the-go barbecue misschien verwarren met een wegwerpbarbecue omdat deze vergelijkbaar zijn van formaat. Deze zijn echter allesbehalve hetzelfde. Een tafel BBQ kan je jouw hele leven lang gebruiken, een wegwerpbarbecue slechts één keer.


Welke tafel BBQ's biedt Barbecook aan?

Barbecook biedt drie verschillende tafel BBQ’s aan: de Carlo, de Karl en de Joya tafel BBQ. Deze drie modellen zien er totaal verschillend uit, maar hebben eenzelfde doel: barbecuefans voorzien van een compact toestel die eenvoudig in gebruik is en overal kan worden meegenomen. De on-the-go BBQ’s van Barbecook werken op houtskool. Je dient er dus steeds voor te zorgen dat je een kleine hoeveelheid houtskool of briketten bij je hebt, alsook enkele aanmaakblokjes/aanmaakhoutwollenlucifers of een aansteker en enkele barbecue-accessoires zoals een tang en een spatel.


Carlo

De Carlo is een rechthoekige tafel BBQ op houtskool verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren: sunshine yellowchili pepperurban grey en army green.


Karl

De Karl tafel BBQ is een rechthoekig model die gekenmerkt wordt door z’n mooie strakke design en z’n kracht & comfort.


Joya

De Joya tafel BBQ is een elegant, rond model in een zwart jasje en met 3 siliconen voetjes die zorgen voor de nodige stabiliteit.

We hebben gemerkt dat je onze website bezoekt vanuit een ander land. Wilt je je huidige taal wijzigen?